C You Webshop erhverv

C You kan tilbyde mange forskellige typer tryksager i alle størrelser lige fra visitkort til bannere. Og vi er blandt Danmarks billigste!

Bannere

Uanset om dit banner skal bruges på byggepladsen, scenen eller messestanden, har vi den rigtige løsning.

Vi har tre forskellige slags:
Stofbanneret er den klassiske type i en tæt og kraftig kvalitet og er bedst til indendørs brug, f.eks. til messestande.
Presenningen har en “plast-kvalitet”, som en voksdug, der tåler vind og vejr. Er ikke gennemsigtig og kan aftørres med klud.
Stilladsbanneret har små huller i stoffet (kan ikke ses på afstand), som tillader vinden at trænge igennem og er velegnet til frithængende bannere, f.eks. på stilladser.

Visitkort

Vi tilbyder visitkort i topkvalitet med farvetryk på en eller begge sider. Har du brug for visitkort til flere end fem medarbejdere, har vi et visitkortsystem, hvor bestilling foregår online.

Brevpapir

Du kan få brevpapir med fuldt farvetryk, så firmadomicilet, logoet eller baggrunden kan vises i farver. Læg også mærke til det kraftige papir, der er inkluderet (100 g). Hvor andre trykker brevpapir på 80 g og 90 g papir, trykker vi på 100 g papir. Hvorfor gå på kompromis? Husk, at brevpapir kan bruges til meget andet end brevpapir, fx fakturapapir, huskesedler, regningsblokke, menukort, dækkeservietter mm.

Andre tryksager

Vi kan tilbyde mange andre typer af tryksager, f.eks. beachflag, blokke, bøger, foldere, hæfter, krus, kuverter, løsblade, plakater, postkort, roll-up, skilte og valgplakater. Se alle tryksagerne i vores erhvervsshop.

 

Webshop Erhverv