Reflekser til ryttere og heste

Ulykker i trafikken kan forhindres!

Der kommer flere og flere heste og ryttere i trafikken. og Dansk Rideforbund og rideklubberne skal hjælpe til med uddannelse af disse ‘bløde’ trafikanter, bl.a. ved at prioritere info om sikkerhed som en fast del i undervisningen.

I henhold til færdselsloven skal heste, der færdes i trafikken efter mørkets frembrud, være forsynet med mindst en refleks på hvert ben.

En mørk hest og dårlig belysning er en rigtig dårlig cocktail, så brug refleks! Med en godkendt refleks kan du ses mindst 140 meter væk, og med C Yous reflekser over 200 meter!

Risikoen for du bliver ramt af en bil reduceres med 70% ved brug af godkendte reflekser.

Husk reflekserne skal sidde lavt, så billygterne rammer dem. 5 cm høje reflekser på hestens ben er din sikkerhed for at blive set med din hest, men brikker eller slap-wraps til rytterens arme eller ben er også en god idé.

Du kan aldrig blive synlig nok!

Har du reflekserne i orden? Se udvalget i vores webshop.

Har din rideklub en sikkerhedspolitik?

C You har en reflekssikkerhedspakke til rideklubber, som ønsker at bidrage til oplæringen af børn og unge i ansvarlighed omkring synliggørelse i trafikken. Vi har alle et ansvar for vores medtrafikanter, familie og ikke mindst vores heste!

Sæt jer ind i gode trafikvaner!

Kend vigtigheden af godkendte reflekser!

Gør det sejt at bruge refleks, ridehjelm og vest – for alle alderstrin!

Vær et godt eksempel for andre.

Harridslev Rideklub Distrikt 12 har investeret i hestepakker til elevundervisningen, og eleverne er meget bevidste omkring brugen og især vigtigheden af reflekser. Så blandt klubbens andre medlemmer, stor som lille, er der blevet investeret i synliggørelse – de har mærket forskellen! Værdien af godkendte reflekser!

Start med en hestepakke til din datter, veninden eller som sponsorgave til stævnet.

Vi producerer gerne med dit eget logo påtrykt refleksbåndet. Bestil til hele rideklubben med klublogo og få rabat.

Hør mere om mulighederne på tlf. 86 44 17 00

Læs mere om vores hesteprogram!