Refleksprodukter

Slap-wrap

Slap-wrap

Et anderledes produkt, der kombinerer det smarte med det trafiksikre. Slap-wrap snor sig ved et let slag rundt om arm eller ankel. Fremstilles i godkendt refleksmateriale. Alle godkendte reflekstyper findes i farverne hvid og fluorescerende lime. Slap Wrap laves i to mål: 31×320 mm og 31×380 mm. På bagsiden er der blød opflokket folie. Leveres med eller uden tryk.

Køb slap-wraps i vores webshop.

Velcro

Velcrorefleks

Et langt refleksbånd, der lukkes ved hjælp af velcro. Forsiden er Avery Dennison OmnibriteTM refleksmateriale, bagsiden er sort velour. Velcrobånd er særdeles velegnet til joggere og cyklister, da det sidder stramt om ankelen og bliver hvor det skal. Fremstilles i farverne hvid og fluorescerende lime. Mål: 30×380 mm. Leveres med eller uden tryk.

Hestebånd: Velcrobåndene produceres også til heste, materialet er det samme, men hestebåndet måler: 340×58 mm.

Køb velcrobånd og hestebånd i vores webshop.

Sticker

Reflekssticker

En selvklæbende refleks med 3M ScotchliteTM High Gloss eller Reflexite materiale på forsiden og kraftig lim på bagsiden. Stickers kan fremstilles i flere forskellige udforminger og trykkes i flere farver. Trykket kan placeres ind- eller udvendigt. Efter tryk skal der være et reflekterende areal på min. 15 cm2. Det er muligt at tilpasse tryk og udforming helt efter kundens ønske. Fremstilles i farverne hvid og fluorescerende lime.

Refleksstickers uden tryk kan købes i vores webshop.

Refleksbrikker

Bløde refleksbrikker leveres pakket i pose med snor og nål. Kan fremstilles i flere forskellige faconer med eller uden tryk. Refleksbrikkerne er fremstillet af 3M ScotchliteTM High Gloss eller Reflexite refleksmateriale på for- og bagside og findes i  farverne hvid og fluorescerende lime. Efter tryk skal der være et reflekterende areal på min. 15 cm2. Leveres enkeltvis pakket i pose med snor og nål.

Refleksbrikker uden tryk kan købes i vores webshop.

EN 13356

Hos C You har vi certifikat på alle vore refleksprodukter. EN 13356 er den Europæiske standard for reflekterende tilbehør til ikke-professionelt brug. Standarden siger, at et refleksprodukt skal være mellem 15 og 50 cm2, have et reflekterende areal på min. 15 cm2 og være synlig på mindst 140 meter. C Yous produkter er synlige på mindst 250 meter. Rådet for Sikker Trafik anbefaler kun brugen af certificerede produkter, hvor EN 13356 er trykt på selve refleksproduktet.

Andre refleksprodukter

Refleksveste

Refleksveste certificeret til professionel brug (EN 471), eller ikke professionel brug (EN 1150). Vestene kan leveres med transfertryk – pakket i bulk eller enkeltvis pakket i pose med tophæng.

Refleksveste med eller uden tryk kan købes i vores webshop.

Se et udvalg af vores refleksbeklædning eller tag et kig i vores katalog.

Sidereflekser

Til autobranchen leverer vi fx JRU mærkede sidereflekser, kantstolper, og refleks til stelere.

Andet

Refleksbælter, refleksbånd, bandolerbånd, cykelreflekser, afmærkningsskilte, buskortetuier, reflekstransfertryk på fx t-shirts og caps, eller skilte monteret med reflekstekster.

Har du nogle spørgsmål eller en god ide du ønsker hjælp til, er du altid velkommen til at kontakte os.

Om C You

C You har mange års erfaring indenfor refleksprodukter og autotilbehør, og vi er konstant på forkant med udviklingen indenfor branchen. Samarbejdet med virksomhederne 3M, Avery Dennison, Reflexite og Rådet for Sikker Trafik har ført til mange spændende produkter af høj kvalitet.

Vi har et stort produktionsapparat, herunder eget trykkeri. Vi stiller høje funktions- og kvalitetskrav til de leverede produkter og sikrer kvalitet og levering til den aftalte tid.